Popup restaurantkveld med Hans Almeland Seim
lør. 22. nov.
|Otertongvegen 28
Hans har er godt kjend hjå oss frå tidlegare. Han har med seg Ylva, og saman skper dei magiske matopplevingar. Hans har siste året jobba ved Wollmers Restaurant med to Michelinstjerner i Malmø .
Tid og sted
22. nov. 2025, 18:00 – 23:30
Otertongvegen 28, 5574 Skjold
Gjester
Om arrangementet
Kunsten å tilberede lokalt kjøt.
Det kulinariske lansdkapet i Noreg er rikt og mangfoldig, prega av unike ingredienser og tradisjonelle matlagingsmetoder. Vårt bidrag er Kashmir-geitene og Dexter-kyrne, begge kjende for kvalitet og smak. Når dei vert førebudd av ein kokk av dette formatet endrar råvarene seg til eit kulinarisk høgdepunkt.
Kasjmir-geiter: Ei kulinarisk perle.
Kashmir-geiter er kjende for mørt og smakfullt kjøt. Geitene beiter på en diett av naturlege uvegetasjon og gras, noko som hevar kvaliteten på kjøtet monaleg. Kjøtet frå Kasjmir-geiter er magert, men saftig, og er ideelt for ulike matlagingsmetodar. Ein kokk, med blikk for råvarene frå garden kan gjere geitekjøtet til eit kulinarisk mesterverk.
Dexter-kyr: Ein smak av tradisjon










