top of page

Popup restaurantkveld med Hans Almeland Seim

lør. 22. nov.

|

Otertongvegen 28

Hans har er godt kjend hjå oss frå tidlegare. Han har med seg Ylva, og saman skper dei magiske matopplevingar. Hans har siste året jobba ved Wollmers Restaurant med to Michelinstjerner i Malmø .

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer

Tid og sted

22. nov. 2025, 18:00 – 23:30

Otertongvegen 28, 5574 Skjold

Gjester

Om arrangementet

Kunsten å tilberede lokalt kjøt.



Det kulinariske lansdkapet i Noreg er rikt og mangfoldig, prega av unike ingredienser og tradisjonelle matlagingsmetoder. Vårt bidrag  er Kashmir-geitene og Dexter-kyrne, begge kjende for kvalitet og smak. Når dei vert førebudd av ein kokk av dette formatet endrar råvarene seg til eit kulinarisk høgdepunkt.


Kasjmir-geiter: Ei kulinarisk perle.

Kashmir-geiter er kjende for mørt og smakfullt kjøt. Geitene  beiter på en diett av naturlege uvegetasjon og  gras, noko som hevar kvaliteten på kjøtet monaleg. Kjøtet frå Kasjmir-geiter er magert, men saftig,  og er  ideelt for ulike matlagingsmetodar. Ein kokk, med blikk for råvarene frå garden kan gjere geitekjøtet til eit kulinarisk mesterverk.  


Dexter-kyr: Ein smak av tradisjon


Del dette arrangementet

bottom of page