Popup med Helene Bruntveit Ingebrigtsen og Jostein
lør. 01. feb.
|Skjold
Begge har som matfilosofi at ein brukar norske og kortreiste råvarer. Dei er og opptekne av at varene skal være i sesong, for å få beste kvalitet og resultat. Tanken er at å lage reine smaker for å få råvaren får skine.
Tid og sted
01. feb. 2025, 19:00 – 23:30
Skjold, Otertongvegen 28, 5574 Skjold, Norge
Gjester
Om arrangementet
Helene er 22 år og kjem frå Haugesund. Ho jobbar som kokk på Vianvang i Gudbrandsdalen, Ho har jobba der ca 2 og ½ år. Vianvang er Arne Brimi sin restaurant som ligg i Brimiland. På ein kveld på Vianvang blir ein med på ei reise gjennom Jotunheimens smakar og historiar. Helene var lærling på Bekkjarvik gjestgiveri i to år hjå Ørjan Johannessen som vann bocuse dór i 2015. Ette dette har ho gåttr frå fjord til fjell og læringskurven har vore enorm.
Jostein 22 kjem frå Nedstrand. Han er soussjef på Brimibue i Lom som eit hotell i nord-Gudbrandsdalen som fokuser på god mat og norske råvarer. Brimibue fokuser på gjestfrihet god service og god mat og drikke. Han har hatt læretida si på Vianvang. Har har vore 1 år i sjøforsvaret som kokk på båt. 1,5 års fartstid på Brimibue.