Popup med Helene Bruntveit Ingebrigtsen og Jostein
fre. 31. jan.
|Skjold
Begge har som matfilosofi at ein bruke norske råvarer og kortreiste råvarer. Dei er og opptekne av at varene skal være i sesong, slik at vi får den beste kvalitet og resultat. Tanken er at å lage reine smakar slik at råvarene får skine.
Tid og sted
31. jan. 2025, 19:00 – 23:30
Skjold, Otertongvegen 28, 5574 Skjold, Norge
Gjester
Om arrangementet
Helene er 22 år og kommer fra Haugesund. hun jobber nå til dags som kokk på Vianvang i Gudbrandsdalen, hun har jobbet der ca 2 og ½ år. Vianvang er Arne Brimi sin restaurant som ligger i brimiland. en kveld på Vianvang blir man tatt med på en reise gjennom Jotunheimens smaker og historier. Helene var lærling på Bekkjarvik gjestgiveri i to år hos Ørjan Johannessen som vant bocuse dór i 2015. så hun har gått i fra fjord til fjell og læringskurven har vært stor.
Jostein 22 og kjem frå Nedstrand. Han er soussjef på Brimibue i lom som eit hotell i nord-Gudbrandsdalen som fokuser på god mat og norske råvarer. brimibue fokuser på gjestfrihet god service og god mat og drikke. Han har hat læretida si på Vianvang. Har vert 1 år i sjøforsvaret som kokk på båt. har jobbe 1,5 år på Brimibue.